activiteiten en uitjes

Op zoek naar een locatie voor een gezellig dagje weg? Dan bent u bij In Den Gekroonden Hoed aan het juiste adres! Wij organiseren de leukste sportieve activiteiten, geschikt voor elk uitje.

Verschillende activiteiten

In Den Gekroonden Hoed organiseert verschillende sportieve activiteiten. Lokale partijen verzorgen deze sportieve activiteiten en ze kunnen perfect gecombineerd worden met een bezoek aan ons café voor een lekkere lunch, barbecue of andere versnapering. Wat voor sportieve activiteiten u zoal kunt doen bij In Den Gekroonden Hoed? Wat dacht u van handboogschieten, luchtbuks schieten of een route afleggen met een loopfiets? Voor iedereen is er wel een leuke activiteit te bedenken!

Geschikt voor iedereen

De sportieve activiteiten die In Den Gekroonden Hoed organiseert zijn geschikt voor verschillende soort uitjes, bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje. Hoe leuk is het om, als teamuitje, een sportieve activiteit zoals handboogschieten te volgen? Uiteraard kunt u deze activiteit daarna afsluiten met een heerlijk hapje of drankje, om uw teamuitje compleet te maken.

Goed bereikbaar

In Den Gekroonden Hoed is gelegen in Elshout, nabij Drunen, Heusden, Wijk en Aalburg, Den Bosch, Waalwijk, en Eethen. De sportieve activiteiten zijn dus makkelijk en snel bereikbaar, voor iedereen die in Elshout, Den Bosch, Drunen, Eethen, Waalwijk, Heusden en Wijk en Aalburg woont. Maar ook voor iedereen die in Nieuwkuijk, Haarsteeg, Vlijmen, Oud-Heusden en Genderen woont, is In Den Gekroonden Hoed de perfecte plek voor een sportieve activiteit.

Sportieve activiteit plannen

Denkt u eraan om een sportieve activiteit te organiseren en woont u dichtbij Elshout, Drunen, Den Bosch, Waalwijk, Heusden, Wijk en Aalburg of Eethen? Een sportieve activiteit voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje? Alles is mogelijk! Voor het boeken van uw sportieve activiteit kunt u altijd contact met ons opnemen of vraagt u vrijblijvend een offerte aan.