feestlocatie, feestzaal

Er is altijd een reden om een feestje te vieren. Maar daar heeft u natuurlijk wel een mooie feestlocatie of feestzaal voor nodig! Voor een mooie feestlocatie of het huren van een feestzaal bent u bij In Den Gekroonden Hoed aan het juiste adres. In Den Gekroonden Hoed is dé ideale feestlocatie voor al uw feesten en partijen.

In Den Gekroonden Hoed: de perfecte feestlocatie

Bij In Den Gekroonden Hoed kunt u voor elk feestje terecht. Onze grote feestzaal, gelegen in de tuin van het café is perfect voor het geven van grote en kleine feesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten of vrijgezellenfeesten. In de sfeervol ingerichte feestzaal is er plaats voor 25 tot 150 personen. Wij zorgen ervoor dat u tijdens het feest in onze feestzaal compleet ontzorgd wordt en kunt genieten van uw feest in onze feestzaal.
Goed bereikbaar
In Den Gekroonden Hoed is gelegen in Elshout, nabij Drunen, Waalwijk, Heusden, Den Bosch, Eethen en Wijk en Aalburg. De feestlocatie is makkelijk en snel bereikbaar, voor iedereen die in Elshout, Drunen, Den Bosch, Heusden, Waalwijk, Wijk en Aalburg en Eethen woont. Maar ook voor iedereen die in Haarsteeg, Nieuwkuijk, Vlijmen, Oud-Heusden en Genderen woont, is In Den Gekroonden Hoed de perfecte feestlocatie.

Feestzaal huren

Denkt u eraan om een feestzaal te huren en woont u dichtbij Elshout, Den Bosch, Waalwijk, Drunen, Heusden, Wijk en Aalburg of Eethen? Een feestzaal voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest? Alles is mogelijk! Onze feestzaal is geschikt voor alle feesten en partijen. Zou u graag uw feest vieren in bij In Den Gekroonden Hoed? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.